חזרה של צילינדר לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

05/11/2023 | 07:06 | מאת: אייל

לפני שנתיים עברתי ניתוח PRk. לפני הניתוח היה לי צילינדר קטן באחת העיניים. כחודש לאחר הניתוח חזר צילינדר בעין ומאז נשאר כך. רואה 6/7 וזה קצת מפריע. חייב לציין שהייתה לי החלמה ארוכה וקשה והמון טיפות סטרואידים. האם הצילינדר חזר כתוצאה ממינון יתר של טיפות סטרואידים שנטלתי לאחר הניתוח? האם ניתן לבצע ניתון תיקון שיבטיח שלא יחזור שוב צילינדר? (אני בן 35) תגובה

שלום רב טכנית ניתן לתקן אסטיגמציה שאריתית אם העובי מאפשר ואם אכן מדובר באסטיגמציה משמעותית. אם זה מספר קטן אז לפעמים לא מתקנים יש להיוועץ עם הרופא המנתח באופן פרטני בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה