טבילה במקווה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

22/10/2023 | 13:39 | מאת: מימי

שלום אני אמורה לעבור ניתוח PRK השבוע בעז"ה אמרו לי שבמקרה של צורך לטבול במקווה לדבר עם האחות והיא תתן לי הנחיות איזה טיפות לשים לפני ואיזה אחרי, ושעדיף כמה ימים אחרי הניתוח לא לטבול, השאלה שלי האם זה שונה בסוג ניתוח? כלומר האם המידע שהמזכירה סיפקה לי שאפשרי לטבול שבוע אחרי עם הנחייה מהאחות משתנה מהניתוח הקל לקשה?

שלום רב אכן זה משתנה בין רופא לרופא אבל בד״כ שבוע ימים זה מספיק. האחות תיתן לאחר הניתוח הנחיות גם בקשר לזה בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה