הסרת משקפיים בלייזר.

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

21/10/2023 | 20:18 | מאת: אורן

שלום אני בן 48 בריא מרכיב משקפי ראיה ( מספר 4.5 והשניה 5) אני רואה מקרוב כלומר קורא ספר בלי משקפיים אני לא רואה טוב מרחוק השאלה שלי איך אדע אם הזרת המשקפיים יהיה גם למרחוק ומקרוב ולא רק למרחוק? תודה

שלום, מגיל 40-45 אדם שאינו סובל מקוצר ראיה יזדקק למשקפי קריאה. אם אצלך קיים קוצר ראיה שיתוקן במלואו בשתי העיניים תהיה כמו כל בני גילך - עם משקפי קריאה. ניתן לשקול לתקן עין אחת באופן חלקי - זה נקרא מונוויזיין כפשרה - עין אחת תראה טוב לרחוק והשנייה לקרוב אבל את זה ניתן לקבוע רק בעת הבדיקה בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה