שינוי במבנה ובגודל עין אחת לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

18/10/2023 | 21:27 | מאת: נטלי

אני חודשיים לאחר ניתוח לייזר בעיניים. שמתי לב בערך כבר חודש שעין שמאל שלי קטנה יותר מעין ימין....רואים ממש הבדל. נראה כמו צניחת עפעפיים דבר נוסף לניתוח הוא שבערך שבועיים לאחר הניתוח התאפרתי (המנתח אמר שמותר) ושמתי ריסים מלאכותיים. כשהורדתי את הריסים משכתי אותם עם מגבון כי פחדתי להוריד עם מסיר איפור...ושמתי לב שנשארו לי גם ריסים טבעיים. האם יכול להיות שהעפעפיים אכן צנחו (בעין אחת)? ומה אפשר לעשות?

שלום העין לא הופכת קטנה לאחר הניתוח. לפעמים יש גירוי בעין והעפעף נראה מעט צנוח אבל זה יכול להיות גם כתגובה לאיפור ובטח לאחר הדבקות ריסים בברכה, ד"ר אורי מלר

20/10/2023 | 14:00 | מאת: נטלי

היי תודה על תגובתך האם זה משהו שאפשר לטפל? האם העין תחזור לגודלה הרגיל? מה צריך לעשות? כרגע השינוי ממש בולט לעין ולא נראה שיש שיפור....

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה