תיקון צילנדר בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

06/10/2023 | 07:52 | מאת: יעל

שלום, האן מומלץ לעבור ניתוח ליזר רק לתקן את הצילנדר ללא המספר? הסבר: אני בת48. וכאמור אומרים שמתחיל זוקן ראיה אז הפלוס מוריד מהמינוס. כרגע קוראת נהדר ללא משקפיים. צילנדר 2. זוית 60 ו-120. שאלה נוספת: זה נכון שמי שעבר ניתוח לייזר לא יוכל בעתיד להרכיב עדשות מגע קשות בגלל הניתוח?

שלום רב, ניתן לתקן רק את האסטיגמציה ולהשאיר בעין אחת מספר לצרכי קריאה. רק לאחר בדיקה ניתן לתת מידע נוסף לפי הממצאים. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה