ניתוח חוזר לאחר ניתוח להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/09/2023 | 11:10 | מאת: מישל

שלום מתי יודעים האם צריך לבצע ניתוח חוזר לתיקון הראייה? עברתי את הניתוח הקל יותר לפני שבועיים והראייה השתפרה בשתי העיניים אך עדיין בעין החלשה טרום הניתוח הראייה פחות טובה מהעין החזקה במידה ומחליטים על ניתוח חוזר מה בעצם מתקנים שם ולמה אם בניתוח הראשון הליקוי היה אמור להיות מסודר תודה מראש

שלום רב, שבועיים לאחר הניתוח זה עדיין מידי מוקדם קבלת תוצאה סופית. לא ניתן לדון בתיקון נוסף לפני שחלפו לפחות 9 חודשים מלאחר הניתוח

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה