ניתוח להסרת משקפיים interlasik

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

14/09/2023 | 15:03 | מאת: שמיר

עברתי ניתוח להורדת משקפיים בשיטת אינטרלאסיק, במהלך הניתוח בשלב מסויים הרופא ביקש שאשפר את המבט ואסתכל על האור האדום שנמצא מעליי כי בטעות הסתכלתי למנורה אחרת בתקרה שאלתי היא האם בעקבות כך שהעין לא הייתה במקום הנדרש יש חשש שהמחשב פספס או לא ביצע את ההליך לפי התוכנית שהוכנסה מראש? אשמח לתשובה

שלום רב לא סביר שיש מקום לדאגה מכיוון שהלייזר מטפל רק כשמבט העין במרכז ולכן לא יתכן שבוצע ליטוש אם העין לא היתה במרכז

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה