קליטת הריון יום אחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

07/08/2023 | 18:42 | מאת: אנונימית

שלום, אני שבוע ויומיים אחרי ניתוח PRK אתמול הורדתי עדשות טיפוליות, אני רואה מטושטש וכפול מקרוב, זה אמור להשתפר? לא רק מרחוק אני לא רואה טוב גם מקרוב מה שמקשה מאד דבר שני, ביום הניתוח עשיתי בדיקת הריון והיה שלילי, גם כמה ימים לפני כן. אך שבוע לאחר מכן עשיתי בדיקת דם וגיליתי שחיובי, יש מקום לדאגה מבחינת ההחלמה? תודה

שלום רב, זו רק תחילת הדרך. הכל יחלים וישתפר. לא ניתן לנבא את הקצב כי זה משתנה מאחד לאחר בהצלחה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה