חודש אחרי לאסיק עין אחת עדין לא רואה טוב

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/06/2023 | 19:18 | מאת: דורון

שלום, עשיתי ניתוח ליסיק לפני חודש בעין שמאל אני רואה טוב. עין ימין אני עדיין רואה מטושטש. הייתי בביקורת חודש אצל הרופא המנתח והוא אמר לי שלוקח לעין הימנית יותר זמן להחלים. מהבדחקה שהוא עשה לי הוא לא ראה משהו חריג בעין. ומבדיקת הראיה הם מצאו שיש לי 3/4 צילינדר בעין ימין. ונאמר לי שאני רואה 6/9. די היה נראה שלא היה לו מה לעשות והוא קבע לי ביקורת לעוד חצי שנה (ברמיזה שכך או כך בשלב זה הוא לא יכול לעשות כלום במידה וצריך תיקון) שאלתי האם הגיוני שחודש אחרי לאסיק אני עדיין רואה מטושטש בעין אחת (שכרגע מאובחן כצילינדר)? כל מי שהכרתי ועדה לאסיק ראה כבר טוב בשבוע הראשון. כמו כן, מה הסיכויים שבתקופה הקרובה העין הימנית שלי תראה טוב (והצילינדר יעלם). אשמח לשמוע מנסיונך מה הסיכוי להחלמה של העין או לניתוח חוזר ? המון תודה מראש

שלום רב, לא ניתן לפרט דרך פורום. החלמה לוקחת לעיתים זמן ומשתנה בין מטופל למטופל. חודש לאחר הניתוח זה זמן קצר מידי בכדי לצאת במסקנות סופיות ולכן יש לתת זמן להחלמה סופית ורק אז לצאת במסקנות בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה