מתי אני יתחיל לראות טוב אחרי ניתוח prk?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/06/2023 | 15:25 | מאת: K

אני שבועיים וכמה ימים אחרי ניתוח prk, היה שיפור קל ועכשיו יש החמרה, אני לא רואה מספיק טוב כדי לתפקד ואני לא יודעת מה לעשות. אני כבר מיואשת ועצבנית שהמקום בו עשיתי את הניתוח לא אמר לי שזה יכול לקחת כל כך הרבה זמן. הם אמרו לי להמשיך בשגרה אבל בראייה כזו זה פשוט בלתי אפשרי בשבילי ואני כועסת. בא לי ללכת ופשוט לקנות משקפיים. אני כבר לא מאמינה שאני אראה טוב בעוד שבועיים שאני רואה את המנתח שוב ואני מיואשת ועצובה. אשמח להצעות מה יכול לעזור. תודה

שלום רב, שבועיים זה זמן קצר מידי בכדי לדבר על תוצרה סופית בניתוח כזה ויש להיעזר בסבלנות ברוב המקרים הדברים מסתדרים בצורה טובה. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה