ירידה בראיה חודשיים וחצי אחרי ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

08/04/2023 | 20:21 | מאת: תהילה

לפני כמעט 3 חודשים עשיתי ניתוח PRK בעיניים היה לי מספר 8 וחצי ועיניים עצלות עם 65% ראיה בלבד אחרי הניתוח היו עליות וירידות בחדות הראיה בביקורת לאחר חודשיים נאמר לי שאני רואה כמעט 90% ומאז הביקורת הראיה שלי די התדרדרה אני רואה כמובן הרבה יותר טוב מבעבר אבל טקסטים שיכולתי לקרוא בקלות מרחוק וכדו' יותר קשים לי היום ויש לי טשטוש בראיה אחרי שאני קוראת או נמצאת מול מסך וכן הראית לילה שלי לא טובה ויש הילות וכדו' אמרו לי להמשיך ולקחת טיפות FML גם בחודש השלישי וכי ייתכנו עדיין עליות וירידות אבל תכף עוברים שלושה חודשים האם זה נורמלי? האם זה אומר שהראיה שלי מתדרדרת? אשמח לתשובה והבהרת הנושא. תודה רבה!

שלום רב, לא ניתן לספק תשובה מקצועית ללא בדיקה ולכן אין ברירה אלא לגשת וחהבדק ע״י האופט והמנתח ולקבל תשובות באופן ספציפי וממוקד בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה