חזרה של צילינדר לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

26/03/2023 | 18:23 | מאת: עדי

לפני כשנה עברתי ניתוח Prk. לפני הניתוח היה לי צילינדר נמוך של חצי ומספרים נמוכים. בהתחלה ראיתי מצויין אפילו יותר טוב מ-6/6 וחודשיים לאחר הניתוח חזר הצילינדר. בבדיקה נאמר לי שאני רואה 6/7. עם תיקון של הצילינדר מגיעה לראיה 6/6. האם במצב כזה ניתן לשקול ניתוח תיקון? האם בניתוח תיקון משתמשים גם ב- wavefront?

שלום רב עם ראיה טובה של 6/7 לא הייתי ממליץ לעשות דבר. בטח שלא ניתוח תיקון. בניתוח תיקון לרוב לא משתמשים עם ווייבפרונט אבל הכל לפי שיקול המנתח בהצלחה בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה