תיקון בלייזר בעין אחת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/03/2023 | 07:32 | מאת: עופרה

היי לפני יומיים עשיתי תיקון בלייזר הרופא אמר שבגלל שזה תיקון יעשה לי רק עין אחת את העין הדומיננטית, ושהעין השניה עם הזמן תתרגל ואם לא אז עוד 4 חודשים יעשה תיקון גם בעין השניה. בעין השניה יש מינוס 2.5 זה ממש מתסכל וקשה שעין אחת רואה והשניה לא אני מפחדת לנהוג, לעבוד במחשב לא נוח בכלל מישהו חווה את זה גם? זה באמת יכול לעבוד שהעין תתרגל ? אם העין לא מתרגלת עוד כמה זמן אפשר לנתח אותה?

שלום רב, לא ברור לי אל מי מופנת השאלה. הניתוח היה רק לפני יומיים ולכן דרוש זמן החלמה. אם יש שאלות נוספות יש לשאול ספציפית את הרופא הנתח

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה