שאלות בעקבות ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

06/03/2023 | 12:37 | מאת: לימור

דוקטור שלום יש לי מספר שאלות לפני ניתוח לייזר לייזר אודה למענה נמצאתי מתאימה לניתוח לייזר המספרים שלי הם +6.5 ובעיין שנייה+5.5 יש הסכמה בין המנתח לפרופ שהוא הפנה אותי שמומחה לפזילה שיש להשאיר לי מספר קטן בכדי שלא יווצר מצב הפוך עקב הניתוח וההפוך למינוס ואז הפזילה תחזור. 1. באחת משאלותיי ענית לי כששאלתי האם עם +2 בעין אחת ועיין שניה +1 צריך משקפיים רק לקריאה ונהיגה ? ענית שזה תלוי בגיל , אני בת 47 אז האם אני אצטרך בגיל הזה קבוע משקפיים במספרים כאלה או רק לקריאה ונהיגה? 2. האם במספרים כאלה בלי משקפיים פזילה יכולה לחזור אם לא מרכיבים משקפיים קבוע? עקב מאמץ השרירים ? 3. קראתי שישנם אנשים שחזרה להם פזילה לאחר ניתוח לייזר אך לפי פרי פרופ לוינגר אין קשר ואיך שאדם רואה עם משקפיים מבחינת פזילה כך יראה לאחר ניתוח לייזר האם זה נכון? 4. לפי הבנתי מאופטמטריסט לאחר ניתוח ליזר עקב שינוי הקרנית צריך עדשות מגע מיוחדות לייצור למי שנשאר עם משקפיים האם זה נכון? והאם זה מסובך? 5. לאחר כמה זמן מניתוח לייזר אפשר להרכיב עדשות מגע? 6. האם בעקבות ניתוח לייזר הקרנית משתנה בצורה כזאת שהיא לא אותו הדבר כמו קרנית שנולדים איתה מבחינת צורה?

שלום רב השאלה נענתה כבר לפני מספר ימים במידה ועולות שאלות נוספות בעניין אני ממליץ לערוך שיחה עם המנתח שלך ולא דרך פורום בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה