הילות סביב תאורה בלילה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

05/03/2023 | 18:29 | מאת: יוני

שלום רב! עשיתי ניתוח EBK לפני כ-5 חודשים. הראייה שלי תודה לאל 6.6 בשתי העיניים. א. לפעמים יש תחושה שבמסדרונות שאינם מוארים טוב אני לא רואה כל כך ברור, אני לא יודע אם זה פסיכולוגי או משהו אמיתי. האם יש דרך לבדוק זאת? ב. יש כמין הילות קטנות סביב גופי תאורה, או כמין קרניים (ב"ה ללא סינוור שמפריע לתפקוד), ושמתי לב שאני מאיר על עצמי עם פנס, כך שאני גורם שהאישון יצטמצם אז נעלמת ההילה והתאורה נראית ממש ברורה. מה זה אומר?? זה יכול להיות קשור לשארית של מספר או צילינדר? שמעתי כמה הסברים, אולי שהאישון בלילה מתרחב מחוץ לאיזור הניתוח. אודה להסבר קצר. תודה!!

שלום רב, לאחר ניתוחי לייזר יכולות להופיע לעיתים תופעות לוואי של הילות וסינוור. זה לא קשור לשארית מספר. לרוב זה חולף

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה