שאלה בנושא ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

02/03/2023 | 13:42 | מאת: לימור

דוקטור שלום תודה על מענה לכל שאלותיי יש לי 3 שאלות: 1.ציינת בפניי שלכל רופא יש את דעתו לגבי הורדת המספרים וזה נכון הרופא שנתן לי חוות דעת ציין בפני שעקב הפזילה שהיתה הוא היה משאיר אותי עם +קטן בכדי שלאחר הניתוח לא יווצר מצב שיהיה לי מינוס ואז עלולה לחזור הפזילה אך ציין בפניי שזאת תהיה החלטת המנתח לאיזה מספר להוריד אך לא לגמרה ל-0 האם אתה מסכים עם חוות דעת זאת? כרגע המספרים שלי 6.5+ ו-5.5 +ונאמר לי שיש אפשרות להוריד אותי ל-0 ועין שניה ל+0.5 2. אם אשאר במספר+1 ועין שניה +2 האם צריך משקפיים במספרים כאלה או רק לקריאה ונהיגה? 3. במספר +1,+2 האם צריך משקפיים קבוע למי שעבר תיקון פזילה לפני 30 שנה בגלל המספר רצוי להישאר עם משקפיים קבוע בכדי שלא אאמץ את השרירים ואז פזילה תחזור או במספר כזה אין מאמץ שרירים?

1. ללא כל הנתונים לא אוכל להשיב אבל בד״כ אני מכוון ל 0 במקרים אלה 2. תלוי בגיל בגיל צעיר יתכן ולא יהיה צורך כלל במשקפיים בגיל מבוגר גם וגם 3. לא ניתן לקבוע בוודאות אין מדובר במאמץ של שרירים

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה