לייזר במספר נמוך שווה לנתח?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

09/01/2023 | 12:19 | מאת: חדוה

שלום! אני בת 37 ויש לי מספר 1.25 במשקפיים, הייתי רוצה להגמל מהם כי למרות המספר הנמוך אני חייבת אותם גם בבית. הציעו לי לעשות לייזר לתיקון ב2 העיניים ובעין אחת להשאיר רבע מספר ע"מ לדחות את הצורך במשקפי קריאה בעתיד. (בגלל הגיל) התשובה הזו בלבלה אותי אותי אולי במספר כזה נמוך לא שווה בכלל לגעת בעינים? וכך יהיה לי את האופציה להוריד את המשקפים כדי לראות מקרוב טוב יותר. מבחינת כדאיות מה אתה ממליץ לעשות את הניתוח או בכלל לא? ואם לעשות האם לעשות באופן מלא או להשאיר את חצי המספר?

שלום רב, דיון מסוג זה צריך להיות מול המנתח ולא דרך פורום. הרבה דברים נכנסים לשיקול ועדיף שהדיון יהיה פנים מול פנים בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה