משקפי ראיה חדשות בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

06/01/2023 | 12:46 | מאת: סיון

לאחרונה אני סובלת מכאב ראש ולאחר בדיקת רופא עיניים הרופא המליץ על הרכבת משקפיים לאחר בדיקה נוספת אצל אופטימטריסט, עשיתי בדיקה והמספר שלי נמוך 0.75- בשני העיניים וצילנדר של 0.25- גם בשני העיניים האם זה הגיוני שהמספר זהה בדיוק בשני העיניים? למרות שאני מרגישה שבעין אחת אני רואה פחות טוב. אני מרכיבה אותן רק שמרגישה צורך כי לא רוצה שהמספר שלי יעלה ומרגישה מין לחץ כזה על העיניים מרגיש לי שהעיניים מתאמצות זה תקין? ולפעמים יש דברים שעדיין קשה לי לזהות ולראות ממש בבירור מרחוק זה תקין או שכדאי להיבדק שוב? האופטימטריסט שעשיתי אצלו את הבדיקה המליץ לי להרכיב כמה שיותר את המשקפיים למרות שהמספר שלי נחשב נמוך האם יש באמת צורך? אני גם עובדת כל היום מול מחשב יש לזה קשר לפגיעה בראיה?

שלום רב אי אפשר להתייחס ללא בדיקה. ברור שאם יש מספר הגיוני שהראיה לא מספיק חדה ומומלץ להרכיב משקפיים אך לא ניתן להרחיב מעבר לכך בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה