שמונה שנים אחרי לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

01/01/2023 | 18:36 | מאת: איתמר

לפני כ8 שנים עשיתי לייזר. בשנה האחרונה אני רואה מטושטש וללא חדות בכלל בעיקר בערבים. הרופא עיניים אמר לי שאני צריך משקפיים. הלכתי לאיפה שעשיתי את הלייזר, אמרו לי שאני רואה טוב ושיש לי מספר קטן שלא מצריך תיקון. מה יכולה להיות הבעיה?

שלום רב, גם אם ישנו מספר שאריתי קטן זה לא אומר שיש צורך בתיקון ניתוחי. הכל נשקל לפי המצב ולא אוכל לומר מעבר לכך. אם מדובר במספר קטן לפעמים עדיף להזדקק לתיקון במשקפים למשל בנהיגה בערב ולא לעבור שוב ניתוח. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה