אחרי ניתוח PRK רואה מטושטש

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

01/01/2023 | 15:56 | מאת: מרים

5 שבועות אחרי ניתוח PRK רואה מטושטש גם מקרוב וגם מרחוק (לפני כן הייתי בראייה 4- ו 3.25- וצילנדר נמוך, נותחתי ע''י רופא מומחה בשבע עיניים באר שבע) אמרו שאמור להיות שיפור מיום ליום אבל לצערי לא מרגישה שום שיפור לא מרחוק ולא מקרוב ממש סיוט! אשמח למענה, תודה רבה

01/01/2023 | 21:37 | מאת: מרים

אני בת33

שלום רב החלמה מניתוח כזה לוקחת זמן. צריך להבין שדרך פורום באינטרנט לא ניתן לספק יעוץ ללא בדיקה ולכן אני מציע לחזור לבדיקה אצל הרופא המנתח בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה