תופתאות לוואי לאחר ניתוח לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

31/12/2022 | 17:35 | מאת: איציק

שלום שמי איציק בן 35ֶ עברתי לפני 4 ימים ניתוח לאסיק ביום הראשון הכל היה מעולה אבל יומיים לאחר הניתוח ועד היום הרביעי שאני שם טיפות אנטיביוטיקה וסטרואידים עין ימין שלי שורפת ומגרשת מאוד מאוד עד כדי כך שיורדות לי דמעות ואני סובל מזה. האם הבעיה ידועה או שמצריך בדיקה של רופא?

שלום רב, לא ניתן לספק יעוץ פרטני דרך פורום. באופן כללי מה שתארת לא מצביע על בעיה רצינית אך לא אוכל לומר מעבר לכך בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה