חששות לקראת ניתוח trans prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

01/12/2022 | 13:12 | מאת: איתי

שלום ד״ר, אני לקראת ניתוח trans prk ולמען האמת אני ממש פוחד. (המספר שלי הוא 2- , 2.5- בלי צילינדר) קראתי באינטרנט סיפורי זוועות והחלמה ארוכה מן המצופה. תאריך הגיוס שלי הוא כ3.5 חודשים מתאריך הניתוח אך אני ממש מפחד שההחלמה תיקח יותר זמן או שיהיו לי תופעות שלא יעברו כגון סינוורים בלילה וכו׳. האם יש מקום לחשש כזה? תודה מראש!

שלום רב אין מקום לחשש ולסיפורי הזוועות אין בסיס. כיום אני אישית מנתח כ 50% מהניתוחים בשיטה זו (כולל את הבת שלי) ואמנם ההחלמה אורכת מעט יותר זמן אבל לרוב זה מסתדר די מהר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה