כאבים בעין אחרי ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/11/2022 | 20:58 | מאת: ליאת

שלום עשיתי ניתוח לאסיק לפני שלושה שבועות ובשבוע האחרון יש לי כאבים בעין ימין בעיקר בסמן המצמוץ. הלכתי למרפאה שבה נותחתי ואמרו שלא רואים משהו חריג ועל פניו העין נראת, יש קצת נקודות יובש וקצת לחץ אבל לא משהו שאמור להדאיג. אבל אני עדיין לא רגועה והעין כואבת כל הזמן. מה יכולה להיות הסיבה ומה אפשר לעשות כדי להקל? אני שמה טיפות סיסטיין כל כחצי שעה אבל זה לא עוזר

שלום רב, אני מתנצל מראש אבל לא ניתן לספק יעוץ פרטני דרך פורום ללא בדיקה ולכן אני ממליץ לחזור לגורם המנתח בהצלחה ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה