משקפי מגן ומשקפי שמש

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

27/11/2022 | 11:46 | מאת: אברהם

שלום רב עברתי ניתוח לייזר prk לפני 4 ימים ואמרו לי ללבוש משקפי מגן בלילה ובלילה הראשון שמתי את המשקפיים כנראה לא נכון וזה לחץ על העיניים במשך הלילה האם זה אמור להדאיג אחרי זה וגם עכשיו אני מרגיש טוב ואין לי שום תופעה מוזרה בעיינים או כאבים כמו כן רציתי לדעת אם צריך ללבוש משקפי שמש גם בתאורה של פלורוסנט או רק באור שמש

שלום רב, לא סביר שהתפתח נזק. יש צורך במשקפי שמש בעת חשיפה לשמש. לא לאור פלורסנט בהצלחה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה