התאמה לניתוח לייזר להורדת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/11/2022 | 11:50 | מאת: מאי

שלום, קוראים לי מאי ואני בת 16.5. יש לי לקות ראיה לרחוק וצלינדר 1 בעין ימין ובעין שמאל אין לי צילינדר. המספר שלי קבוע כבר שנתיים בערך ולפני כ3 שנים עברתי ניתוח לתיקון פזילה. רציתי לדעת אם אני יכולה לעשות לייזר למרות שעברתי ניתוח בעין. ואם המספר שלי כבר עכשיו קבוע האם אוכל לעשות את הניתוח לפני גיל 18. תודה מראש.

שלום רב, ניתן עקרונית לבצע ניתוח גם לאחר ניתוח פזילה במידה והכל תקין מבחינת הגיל יש להמתין להתייצבות ובכל מקרה לא לפני גיל 17.5

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה