קורטקונוס-מהם הסיכונים אם אחד מבני המשפחה חולה במחלה זו

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

07/11/2022 | 10:08 | מאת: יואב

אם לאח שלי יש את מחלת הקורטקונוס והוא עבר השתלת קרנית האם גם אני נמצא בסיכון לבצע ניתוח לייזר להסרת משקפיים מכיוון שהמחלה גנטית? ומהם הסיכונים שאני צריך להביא בחשבון אם אני מחליט לבצע ניתוח לייזר להסרת משקפיים?

שלום רב, במידה והקרניות שלך בריאות, ומיפוי הקרנית תקין ניתן לבצע ניתוח לייזר. אין העברה גנטית מלאה בקרטוקונוס מקובל בקרב מנתחי הלייזר במקרים כאלה לבצע את ניתוח ה- PRK (או LASEK) הפחות חודרני ולא את ניתוחה- LASIK בהצלחה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה