לייזר בעיניים ומחלת עור

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

04/11/2022 | 15:08 | מאת: ספיר

שלום, אני מעוניינת לבצע ניתוח להסרת משקפיים בלייזר אך אני סובלת כנראה מאטופיק דרמטיטיס, האם זה נכון שבמקרה כזה לא מומלץ לבצע ניתוח לאסיק אלא PRK ? למרות שהקרנית עבה ולמרות שאין בעיית יובש בעין כרגע? תודה רבה ספיר.

04/11/2022 | 15:10 | מאת: ספיר

חשוב לי לציין שאין לי אטופיק באיזור העיניים אלא במקום אחר בגוף

שלום רב, אכן הסיכון אינו זניח וככל הנראה שלא ניתן לבצע ניתוח בהצלחה, ד"ר אורי מלר

07/11/2022 | 12:24 | מאת: ספיר

רציתי רק לוודא במקרה כזה, לא מומלץ כלל לבצע ניתוח? או שניתן לבצע prk? דבר נוסף, כמה מיקרון בדרך כלל מסירים מהקרנית בניתוח prk? תודה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה