שבןעיים לאחר prk שני

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

20/10/2022 | 08:48 | מאת: מתן

שלום רב אני שבועיים אחרי prk עשיתי לייזר בפעם השניה לאחר 13 שנים התיקון כעת היה למספרים מאוד נמוכים. אני חווה סינוור רציני ולא מצליח לחזןר לפעילויות רגילות של עבודה מול מחשב וכן. נאמר לי ש״נראה שיש עכירות בשני העיניים״ בנוסף העיניים שלי גם מאבדות פוקוס במיוחד לאחר מצמוץ. האפ אלו תופעות שאמורות לעבןר?

שלום רב פורום לא יכול לענות על שאלות ספציפיות ללא בדיקה. יש להיוועץ עם הרופא המנתח לאחר בדיקה בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה