בעית ראיה אחרי חייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

18/10/2022 | 02:19 | מאת: בני

שלום דוקטור. הנני בן 56 עשיתי לפני שנה ושלושה חודשים ניתוח לייזר , עכשיו אני מרגיש שלראייה מקרוב חלה נסיגה קטנה אבל משמעותית, הבנתי מעל גיל 45 התוצאה פחות מחזיקה אבל האם זה נורמלי אחרי שנה פלוס להידרדרות כזו. ועוד שאלה באותה הזדמנות האם החלפת עדשות לגמרי התוצאה .מחזיקה לצמיתות תודה מ ראש.

שלום רב, מעל גיל 40-45 גמישותך עדשת העין פוחתת ועולה הצורך בהרכבת משקפים לצרכי קריאה. מדובר בתהליך טבעי. החלפת עדשה נדרשת במרבית המקרים כשקיימת עדות להתפתחות קטרקט או במספרים מאוד גבוהים, אבל כל מקרה נשקל לגופו בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה