אינטרלאסיק שאלות אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/10/2022 | 14:02 | מאת: יעל

שלום, אני כמעט חודש אחרי ניתוח אינטרלאסיק רואה מעולה ב"ה ואין כאבים אך יש לי דאגות מתזוזת המתלה! האם יש בסיס לחששות אלו ? לאחר הניתוח קראתי ברשת(חבל שרק אחרי) והתוודעתי לכך ש PRK אין חיתוך ואח"כ הפצע מחלים. האם גם באינטרלאסיק העין חוזרת לקדומתה? לאחר כמה זמן המתלה בעין מתאחה ונסגר ? והאם לטווח הרחוק יש הבדל בין אינטלראסיק ל PRK מבחינת חבלות בעיניים? אשמח לקבל תשובות כדי להיות יותר רגועה! תודה

שלום רב אין מקום להרבה חששות. הסיכון לתזוזה אפסי ואם חלילה זה קורה יש לכך בד"כ טיפול. ניתן לחזור לכל פעילות שהיא בהצלחה, ד"ר אורי מלר

12/10/2022 | 12:46 | מאת: יעל

תודה. אשמח אם תענה על התשובות ששאלתי למעלה (לגבי האיחוי) האם יש הבדל בין האינטלראסיק לבין ה PRK? אני מרגישה חבל שלא עשיתי את ה PRK . וכך הייתי יותר רגועה. (הקרנית שלי עבה ולכן המליצו לי על אינטלראסיק). יש לי באמת ממה לחשוש?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה