קרנית שמשנה את צורתה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

07/10/2022 | 04:04 | מאת: אמא מודאגת

שלום לאחר בדיקה שעשינו התברר שהקרנית משנה את צורתה וכרגע היא בצורת רונוס ולכן לא נוכל לבצע את הניתוח. אנו רצינו להבין מה פשר המצב? תודה

שלום רב, השאלה קצרה אבל התשובה מורכבת וארוכה וקשה להשיב בקצרה. בחלק מהאנשים עלול להתגלות מבנה קרנית לא סדיר עם חשש שהניתוח עלול להחמיר את זה ולהוביל לעיוות במבנה הקרנית. אגב דבר כזה עלול להיגרם גם ללא קשר לניתוח. הקרנית משנה של המבנה שלה ומקבלת צורה מחודדת וחרוטית – נקרא קרטוקונוס. חג שמח ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה