שמירה על העיניים לאחר לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

02/10/2022 | 22:33 | מאת: אריאל

שלום ד"ר ותודה על הפורום האיכות ביותר שקיים בישראל. אני כמעט שנה לאחר prk עם מספרים גבוהים וצילינדר משמעותי. אין מילים לתאר חיים חדשים שבחיים לא האמנתי שיהיו לי. אשמח למענה האם יש משהו בידיים שלי שאני יכול לעשות כדי לשמור על העיניים. לשמור על איכות הראייה כדי שהמספר לא יחזור. נניח לגבי עבודה. האם כדאי לשקול לא להיות סופר סת"ם שיושב שעות ורושם אותיות ומאמץ את העיניים או נניח הייטקיסט שעובד שעות על המסך כדי לשמור על העיניים? (פעם קראתי שעבודה על המסך הכי גרוע כי האותיות מפוקסלות בניגוד למילה המודפסת או בדיו) תודה רבה ד"ר ושנה טובה

שלום רב, אני שמח על התוצאות הטובות בניתוח. אין המלצה מיוחדת לגבי שמירה על העיניים. בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה