אינטרלאסיק או prk מה עדיף?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

02/10/2022 | 18:15 | מאת: שימרית

הייתי בשני מכונים גדולים. באחד נאמר לעשות רק prk ובשני הומלץ אינטרלאסיק אבל שיכולה את שניהם. האם יש סתירה? הרופא שהמליץ על האינטרלאסיק אמר שהוא לא רואה סיבה prk בגלל ההחלמה הארוכה יותר. במכון שנאמר רק prk זו היתה ההמלצה מאחר ויש לי מספר גבוה )סביב ה7(. עובי הקרנית טוב. האם יש סיבה לעבור את הprk בכל זאת? האם הסיכון לשינוי מספר / תופעות לוואי שונה בין הניתוחים? תודה

שלום רב, ללא בדיקה עם כל נתוני הבדיקה לא ניתן להשיב. שני הניתוחים טובים באותה מידה. זמן ההחלמה שונה בברכה, ד"ר מלר

06/10/2022 | 10:42 | מאת: שימרית

תודה על התשובה. אני יכולה להעלות נתונים אם יעזור.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה