התייעצות לאחר ניתוח בעיינים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

02/10/2022 | 17:50 | מאת: לין אהרון

היי עברתי ביום רביעי האחרון 28/9 ניתוח בשיטת prk לאחר הניתוח לא היו לי יותר מידי תופעות לווי מלבד רגישות מאוד גבוה לאור ותחטשת גוף זר היום קמתי עם תחושה מוזרה בשתי העיניים תחושת כזאת שאני סוגרת את העין ופותחת אותה היא כאילו נתקעת וכאילו העין יוצאת מהמקום לשנייה קדימה וחוזרת האם תקין ?

02/10/2022 | 17:53 | מאת: לין אהרון

בנוסף חייבת לציין שאני עדיין על העדשות הטיפליות עתידה להוריד אותן מחר

לא ניתן לדעת ללא בדיקה. אם זה לא חולף לבד תוך זמן קצר יש להבדק בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה