בעיות לאחר ניתוח פנטו לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

16/09/2022 | 13:53 | מאת: שמואל

אני כחודשיים וחצי לאחר ניתוח פנטו לאסיק. בן 29. עשיתי את הניתוח ב care. שבוע לאחר הניתוח התחיל אצלי בעיה שאני לא מצליח להיות קרוב לאור , גם אם יש אור,מהחלון בבית אז העיניים שלי דומעות ונעצמות מעצמן. אני לא מצליח להסתכל יותר גבוה מגובה העיניים שלי . סוגר תריסים בבית ומנמיך תאורה של כל מסך אפשרי . לא מצליח לנהוג ביום ... לא הולך לעבודה כי אני מול מסכים מעל הראש )חדר בקרה וביטחון) הייתי אצל המנתח בביקורת נוספת מעבר לביקורת של החודשיים והוא אמר שיש לי מקרה נדיר , והתיאור שלו כך "יש לדוגמא אנשים שכורטים להם את היד והם מרגישים את היד עדיין , אותו דבר קרה עם התאים של העין שלך " במילים אחרות גם אין לזה פיתרון ואין צפי זמן כלשהן להחלמה... מה אני עושה ? איך מטפל בזה? יש לציין שהלכתי גם לרופא עיניים חיצוני ונאמר אותו דבר ובנוסף נאמר שלא עשיתי לעצמי שום נזק מגירודים ולא קיים יובש יתר בעיניים. והאם אני זכאי לתבוע על רשלנות רפואית? אני סובל בקטע לא טוב

שלום רב, לא ניתן להשיב על שאלה כזאת בפורום זה. אני מציע לחזור ולהתייעץ עם הרופא המנתח. זה הדבר הנכון ביותר לעשות

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה