התכווצות לא רצונית בעין שבוע אחרי PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/09/2022 | 22:24 | מאת: עטי

שלום וברכה. אני שבוע אחרי PRK, עדיין עם העדשה בעיניים. קרה לי פעמיים ביממה האחרונה, שהתעוררתי משינה מתוך התכווצות בעין שמאל (באותה עין ב2 הפעמים) ואז העין דמעה ללא שליטה במשך מלא זמן, ונהייתה אדומה ולא הצלחתי לפתוח אותה במשך שעה.. בקושי כדי לטפטף טיפות. מאז העין כואבת לי ומציקה הרבה יותר מעין ימין. זה רה לי פעמיים מתוך שינה, ממש מלחיץ אותי. מה זו ההתכווצות הזו? כמובן שאני מקפידה על הטיפות ותחליפי הדמעות כמו שצריך...

שלום רב, התכווצויות בעפעפיים אינן קשורות לניתוח. לפעמים זה נובע ממתח. בכל אופן זה חולף בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה