מספר פלוס שנה אחרי PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/08/2022 | 19:25 | מאת: אלון

לפני כשנה עברתי ניתוח PRK. היו לי מינוסים קטנים וצילינדר. בזמן האחרון התחלתי להרגיש ירידה קלה בראיה, הלכתי לאופטומטריסט שנתן לי מרשם למספר פלוס וצילינדר! ברגע ששמתי את העדשות עם הפלוס ראיתי הרבה יותר טוב. איך זה יתכן שמינוס שהיה לפני הניתוח נהפך לפלוס? עשיתי את הניתוח בשביל להפטר מהמשקפיים ועכשיו נוצר מספר פלוס שמפריע לראיה. מה ניתן לעשות במצב הזה?

שלום רב, קשה לספק ייעוץ פרטני דרך פורום ללא מכלול הנתונים. בגדול פלוס קטן אינו מהווה בעיה המצריכה הרכבת משקפיים. לתשובות ספציפיות יותר יש להתייעץ עם המנתח לאחר בדיקה בברכה, ד"ר אורי מלר

01/09/2022 | 12:57 | מאת: אלון

אני סה"כ רואה בסדר לרחוק אבל עם העדשה של הפלוס חצי ראיתי טוב יותר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה