טשטוש בראיה לאחר PRK מונוויז'ן

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/08/2022 | 02:07 | מאת: רוית

שלום אני אחר לייזר PRK מונוויז'ן כמעט חודש אחרי רואה מטושטש מול מחשבים( לפני כן לא הייתה לי בעייה בקריאה מקרוב עם משקפים) כעת מתקשה גם לקרוא מקרוב והראיה מרחוק לא חדה(ברמה שלא מזהה אנשים מרחוק, כן מזהה טווח ביניים). בלילה סובלת גם מסינוורים וראיה מטושטשת ולא נוהגת עדין מאז הניתוח אשמח למענה בבקשה

שלום אב הסתגלות למונוויזיין אורכת זמן וצריך סבלנות. לא ניתן להשיב מעבר לכך ולמענה ספציפי יש צורך בנתוני הבדיקה עצמה ולכן אני מציע להתייעץ עם המנתח שלך

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה