שבועיים לאחר prk ללא שיפור

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/08/2022 | 16:23 | מאת: איתן

שלום דוקטור, לפני כשבועיים ביצעתי ניתוח הסרת משקפיים מאז הניתוח הוחלפו עדשות בגלל שהפצע אינו נסגר, בבדיקה הבאה המנתח אמר על צמיחה לא נכונה של תאי אפיטל. כיום לאחר שבועיים בבדיקה נוספת נאמר לי מהמנתח שיש לי עכירות בעין חשוב לציין, אני עדיין מתקשה מאוד להחשף לשמש כמעט ובלתי אפשרי למסכים מאוד קשה ועל נהיגה אין מה לחשוב בכלל מרגיש שהראייה מרוחה עם הילה וראיית עצמים כפולה מה ניתן לעשות? עם העכירות הזאת תעלם?

שלום החלמה של תאי האפיתל צריכה להיות מושלמת בטרם ניתן לדון על תוצאות כלשהו לרוב החלמת האפיתל אורכת כשבוע אבל לעיתים זה לוקח זמן רב יותר וזה לא אומר שזה לא תקין. יש להמשיך בטיפול ובמעקב ובסוף זה יסתדר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה