SmartPRK או Lasik - טווח ארוך

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

14/08/2022 | 16:13 | מאת: עדוא

שלום ד"ר מלר, לאחר התייעצות במרפאות השונות, ישנה התאמה לשני סוגי הניתוח העקרוניים. נטייתי היא לכיוון PRK, שכן אני מבין שיש יתרון קל כלשהו לטווח הארוך. האם זה נכון? האם יש יתרון לאחת השיטות מבחינת האפשרויות לבצע ניתוחים עתידיים בעיניים, אם יהיה בכך צורך? אני מבין ששתי השיטות בטוחות, וישנה תלות במיומנות המנתח, אך האם ישנו יתרון "מובנה" לאחת מהן מבחינת הבטיחות והסיכונים הפוטנציאלים? תודה

שלום רב הנתונים לא עומדים בפני אבל לא קיים יתרון מובנה לשיטה מסויימת בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה