תופעות לוואי אחרי ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

05/08/2022 | 13:39 | מאת: דור

שלום. אני בן 32 ועשיתי ניתוח לייזר בשיטת prk לפני כ10 שנים. אחרי הניתוח נהיו לי תופעות לוואי בלילה כגון הילות מסביב לפנסי רחוב ומריחת אורות על גבי שמשת הרכב וכו'... זה לא עבר עד היום אבל הראייה נשארה חדה למרות הכל. יש דרך לתקן תופעות לוואי אלה?

שלום רב, הלייזר מסוגל לטפל במספר או בצילינדר. הרבה יותר קשה לו לטפל בהפרעות סופייקטיביות של הילות או סינוור ולכן קשה לי להניח שכעבור 10 שנים – אם זה לא חלף לבד, שיש אפשרות לטפל בזה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה