טשטוש אחרי לייזר בעקבות קמטוטים במתלה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

04/08/2022 | 08:48 | מאת: שירה

לפני חודש ושבוע עשיתי ניתוח לייזר אינטרלאסיק. שלאחריו התגלו לי בצקות ודלקת / זיהום. שבועיים וחצי לאחר הניתוח עשו לי שטיפה ושמו לי עדשה קשה ליום אחד, מה שהיה אמור לשפר לי את הטשטוש שראיתי כך אמר הרופא ולא קרה לצערי אבל הבצקות עברו ב"ה מהר מאוד. המשכתי להתלונן על טשטוש והרופא טען שזה יובש למרות שאמרתי שהעיניים לא יבשות ואין לי כאבים של יובש אז שמו לי פלאגים שגם לא עזרו כמובן לטשטוש. חודש ו 10 ימים לאחר הניתוח ו 3 שבועות אחרי השטיפה עשו לי בדיקות מקיפות לקרנית וזה אחרי שממש דרשתי ואמרתי של מדובר ביובש ושאני מכירה את עצמי הכי טוב סוף עשו לי מיפוי קרנית וגילו שיד לי קמטוטים במתלה בחלק התחתון שמטשטשים לי את הראיה ושמו לי עדשה טיפולית. כפי שהוסבר לי המטרה לגהץ את הקמטוטים כדי שהטשטוש יעלם. רציתי לשאול מה סיכויי הטיפול? ואם היום אני רואה 6/10 בלי יכולת תיקון אופטי האפ יש מצב שבעזרת הטיפול הזה אגיע גם ל 6/6 היום אני חודשיים אחרי הניתוח וחודש וחצי אחרי השטיפה. האם זה שעלו על זה בשלב הזה זה כבר לא מאוחר והמתלה וצורתו התקבעו? כי קראתי שזה כבר מתקבע אחרי חודש .. ואם המתלה התקבע יש בכלל סיכוי שיתיישר מהטיפול בעדשה באופן מלא?

שלום רב, את מתארת מצב פרטני וללא בדיקה לא ניתן להשיב. אני מציע להפנות את השאלות הללו לרופא המנתח

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה