האם יש חידושים ועדכונים בתחום הסרת המשקפיים בלייזר?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/08/2022 | 21:58 | מאת: אחמד

ד"ר נכבד שלום רב. רציתי בבקשה לדעת האם יש שינויים ועדכונים והתפתחויות בשיטות הסרת המשקפיים בלייזר, ביחס נגיד ללפני 10 או 20 שנהאם כן אשמח לשמוע באופן כללי מה החידושים שיש. והאם בעצם זה גם משנה את הסיכויים להתאמה לניתוח למישהו שלא היה מתאים פעם? וגם האם הסיכונים בניתוח ירדו? תודה רבה ד"ר וערב טוב.

שלום רב, מטרת הפורות היא מענה בקצרה על שאלות. המטרה היא לא מתן הרצאה על החידושים בתחום ניתוחי הלייזר להסרת משקפיים ולכן אענה בקצרה: ברור בעם התפתחות הטכנולוגיה, יש התפתחות גם בתחום זה. עדיין כ- 25% מהנבדקים אינם מתאימים לניתוחים אלה וזה כבר לא קשור להתפתחות הטכנולוגיה מכיוון שישנם מצבים בהם לא ניתן להציע ניתוח. במהלך השנים גם הניסיון שנצבר עלה והסיכונים פחתו אך זה לעולם לא יגיע ל- 0 בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה