ניתוח אינטרלאסיק לפני שבועיים נשאר חצי מספר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/07/2022 | 00:47 | מאת: אור

המספר שלי בשתי העיניים לפני הניתוח היה 1.5 מינוס עם צילינדר 1. שבוע וחצי לאחר הניתוח בעת בדיקת הראייה,ראיתי את המספרים על הלוח די מטושטשים .בעת הבדיקה אצל הרופא נאמר שיש יובש בעייניים שייתכן ובעקבותיו אני לא רואה טוב. ובנוסף נאמר כי ייתכן ויישאר לי חצי מספר. האם ייתכן שיהיה שיפור? האם כדאי לעשות בעתיד תיקון

שבוע לאחר הניתוח הוא זמן מידי קצר בכדי להסיק מסקנות לגבי התוצאות יש להמתין מספר שבועות להתייצבות בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה