סטטיסטיקות בנושא הסרת משקפיים בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/07/2022 | 21:10 | מאת: שירי

שלום, נמצאתי מתאימה לניתוח prk במרפאת עיניים ואני מתלבטת האם לעשות ולמה להתכונן אם כן הבנתי שההחלמה יכולה לקחת עד 3 חודשים, אבל לא הכי מבינה למה לצפות במהלך הזמן הזה. אני קוראת כאן הרבה על תופעות לוואי כמו יובש, סימוורים, טישטוש, כאבים והילות. הייתי שמחה לדעת את הסטטיסטיקה של תופעות הלואי האלו וכמה זמן לוקח להן לעבור לרוב. האם יש נתונים עדכניים, בסגנון של אחוז הסובלים מיובש בעיניים לאחר × חודשים? האם נמצא מאגר נתונים כזה? תודה רבה.

החלמה סופית עשויה לקחת מספר חודשים אך כבר כעבור תקופה של 7-10 ימים ניתן לחזור למרבית הפעילויות לגבי תופעות לוואי - לרוב המטופלים יש יובש שאורך מספר שבועות עד מספר חודשים, לעיתים הילות וסינוור אך לרוב זה לא מפריעה ביומיום. לאחר שנה די נדיר כיום שעדיין יש את אותן תופעות הלוואי בהצלחה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה