כאבי ראש ועיניים אחרי ניתוח לייזר בשיטת ebk ואחרי הסרת העדשות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

21/07/2022 | 16:09 | מאת: שיר

שלום, אני בת 19 ועשיתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים בתאריך 11/7 בשיטת ebk שההחלמה שלו אמורה להיות בערך שבוע ומרגע הסרת העדשות אפשר לחזור לשגרה כרגיל והראיה משתפרת מיום ליום. לאחר שבוע (ב18.7) הגעתי לביקורת שבוע בערב והרופא המנתח הסיר לי את העדשות וכשהגעתי הביתה הרגשתי כאבי ראש לוחצים וכאבי עיניים ואפילו הגעתי למיון כי לא ידעתי מה לעשות וסבלתי ועשו לי בדיקות עיניים והכל היה תקין אבל סבלתי מכאבי תופת בראש ובעיניים. עד עכשיו כואב לי מאוד בעיניים ובראש ואני מרגישה שאני כמעט לא יכולה להיות באור גם עם משקפי שמש כי זה כואב לי מאוד ומחמיר את הכאבים ומשככי כאבים כמעט ולא עוזרים לי. הראייה שלי מצוינת אני רואה טוב אבל בגלל הכאבים לא חזרתי לשגרה שלי אני עדיין בבית לא יכולה לעשות כמעט כלום כי כואב לי מאוד. פניתי לרופא המנתח דרך המזכירה והיא אמרה שהוא אמר שזה לא קשור לעיניים. בינתיים אני סובלת מכאבים ושום דבר לא עוזר לי ואני לא יודעת מה לעשות אני אשמח מאוד לעזרה דחוף בנוסף גם חושבים שזה בגלל חרדה ואני באמת סובלת מחרדות ולחצים אבל העניין הוא שאני בלחץ מהכאבים עצמם ולא ההפך בבקשה תעזרו לי אני מרגישה חסרת אונים אני לא ישנה בלילות בבקשה

שלום רב, לא ניתן לקבל עזרה דחופה דרך פורום. יש לחזור ולהיבדק ע"י הרופא המנתח שיוכל לקבוע טיפול בהתאם

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה