חצי שנה אחרי prk, ירידה בחדות בעין שמאל

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/07/2022 | 09:16 | מאת: רפאל

שלום לך ד"ר ותודה על הכל. נותחתי לפני חצי שנה בשיטת prk. מספרים לפני הניתוח מינוס 8 וצילנדר 1.5 עין ימין. מינוס 7 צילינדר 1.25 עין שמאל (בערך) כבר חודש וחצי אחרי הניתוח הגעתי למספר 0 וראייה למעלה מ 6/6. ראיתי את העולם כמו שלא ראיתי מימי חיי... פשוט מושלם כיום, חצי שנה אחריי אני חש ירידה בחדות הראייה בעין שמאל לעומת עין ימין. מין טישטוש קל ולא ברור. בעיקר במספרים ואותיות בינוניות לרחוק. בשתי העיניים הראייה בסדר אבל לא כמו שהרגשתי חודש וחצי אחריי הניתוח. יש לציין שאני קורא המון. אבל משתדל לקרוא נכון לפי הכללים שהאופטומטריסטית מסרה לי. יכול להיות שפשוט עין ימין היא הדומיננטית? הקפדתי מאוד על ההנחיות ב100 אחוז, מלבד משקפי שמש שחבשתי רק כחודש, ואני גר בעיר שטופת שמש בקיץ. האם זה בגלל זה? האם כדאי לחזור למשקפי שמש אפילו שעבר כבר חצי שנה מהניתוח? זה יוכל לעזור? תודה רבה !!! בריאות והצלחה בכל

שלום רב לא בטוח שהבנתי מה הבעיה אבל קשה להשיב ללא בדיקה. לגבי משקפי שמש זה תמיד מומלץ גם ללא קשר לניתוח בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה