יובש בעיניים לאחר ניתוח PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/07/2022 | 17:53 | מאת: מיכל

אני כשבוע וחצי לאחר ניתוח מסוג PRK, החלמה קשה אך משתפר. לאחר הוצאה של העדשות הכאב הפסיק אך באופן די פתאומי החל רק ביומיים האחרונים (ולא לפני) יובש קיצוני בעיניים, ברמה שלא מצליחה להשאיר אותן פתוחות ליותר מכמה שניות בודדות. הדבר מקשה עליי מאוד בתפקוד היומי. מנגד, מרגישה שיפור בראיה אבל בכל מקרה לא יכולה עוד לבחון את זה לגמרי כי העיניים כל היום רק רוצות להסגר ומתייבשות בשיא המהירות. משתמשת כמובן בטיפות והילו ג׳ל לפי תוכנית הטיפול לאחר הוצאת העדשות. האם היובש הזה תקין? הגיע ב״מפתיע״ וממש אי אפשר לתפקד איתו. תודה

שלום רב החלמה אחר ניתוח מסוג זה אורכת זמן ויובש אינו נדיר. יש להצשיך עם הטיפול ובסוף זה בד״כ מסתדר בברכה, ד"ר מלר אורי

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה