ים בריכה אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/06/2022 | 09:11 | מאת: יאיר

נאמר לי כי אין ללכת לבריכה ולים שלושה שבועות לאחר הניתוח. האם זה אכן הזמן המומלץ? והאם הסיבה זה בגלל החומרים בבריכה והמלח בים? אם לצורך העניין, אלך לכנרת, זה גם בעייתי? או בריכה פרטית ללא חומרים? ומקלחת אין בעיה עם הכלור במים? אשמח לסדר בעניין הזה, תודה!

שלום רב, אם נבדקת במקום מכובד ומקצועי וזה מה שהומלץ, יש להיצמד להמלצות. בד"כ ההמלצה לא להיכנס למקור מים לבריכה או ים מכל סוג שהוא כולל כינרת, וכולל בריכת המשושים ברמת הגולן. הסיבה היא שמקורות המים מכילים חומרים שעלולים להזיקה – כלור, מלח, חיידקים, אמבות. מקלחת עם מים זורמים אפשר כבר כעבור 5-7 ימים תלוי וזה עשוי להשתנות בין רופא לרופא. בהצלחה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה