שאלות על ניתוח לייזר לתיקון ראייה.

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/06/2022 | 21:11 | מאת: איילת

שלום רב, 1. האם בדיקת התאמה כרוכה בתשלום? 2.אם המספר שלי קופץ לאחרונה, האם יש לחכות שיתייצב? 3.יש אופציה להדמיה כיצד ארעה לאחר הניתוח? אני יודעת שצילנדר + קוצר ראיה אפשר לתקן. אבל החלה מיופיה- אני כרגע לא עם מולטיפוקל. אבל אמרו לי שקוצר ראיה והמיופיה גרמו שהמספרשלי קטן. אז רק רציתי לשאול איך יראה המספר רק לאחר תיקון צילנדר ותיקון קוצר ראיה. אפשר לעשות הדמיה? תודה

17/06/2022 | 21:12 | מאת: איילת

אראה*

שלום רב חלק מהבדיקות אינן בתשלום וחלק כן. תלוי במצב. אם אין יציבות הייתי ממתין להתייצבות לגבי הדמיה - ניתן להתבונן במראה ללא משקפיים. זה ידגים טוב את המראה לאחר הניתוח שאר השאלות לא ברורות לי אז אני משאיר אותן לרופא שיבדוק אותך וישיב לפי התוצאה בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה